Hypnotherapie

Hypnotherapie is al van oudsher een prettige en erg effectieve vorm van therapie - doordat je contact maakt met je zelfgenezende vermogen werkt deze therapie zowel op de psyche als op het lichaam.

Met behulp van trance onderzoeken we de vaak onbewuste oorzaak van problemen en kun je jezelf als het ware herprogrammeren. Daarna kun je je problemen achter je laten en - met je onbewuste als gids - een nieuwe richting en afstemming vinden die je meer groei en levensvreugde brengt.

Door de diepe ontspanning en het contact met je onbewuste sta je meer open voor zelfinzicht en voor oplossingen die bij jou passen. ln plaats van te koersen op diagnoses en advies van anderen helpt hypnotherapie je om contact te maken met je eigen wijsheid en met je eigen hulpbronnen.

Diepe ontspanning

In trance is het mogelijk om op een dieper niveau contact te maken met je zelf, met je emotionele geheugen en met je soms onbewuste drijfveren. Door die diepe ontspanning van de trance heb je minder last van vaste en vaak blokkerende gedachtenpatronen en sta je meer open voor oplossingen en zelfinzicht.

Meer weten?

Lees over de ervaringen met deze vorm van therapie.

Hypnose heeft niets te maken met controleverlies

Hypnotherapie en hersenonderzoek

Meer weten over hypnotherapie:

www.hypnotherapie.nl

  • Bezoek onze Facebookpagina:
  • acebook